Kontakt oss

Ta kontakt med oss. Benytt kontaktflatene under, eller kontakt en av våre dyktige ansatte. Vi ser frem til å høre fra deg!

Besøksadresse
Postadresse

Våre ansatte

Atle Holmtoft

CEO

Atle startet som daglig leder/CEO september 2018 og tok over virksomheten høsten 2021. Han har snart 30 års erfaring innen næringslivsforsikring og har jobbet med alt fra SMB-markedet til industri-segmentet. Han leder virksomheten ved å tilby moderne og innovative løsninger med en bærekraftig kostnadsramme som gir virksomheten et konkurransefortrinn.

+47 930 67 699
atle.holmtoft@aspidaforsikring.no

Robert Øyri

Salgs- og Markedssjef

Robert Ø har siden 2000 jobbet innen forsikring og IT. Siden starten har han hatt roller som Markedssjef, Underwriter, Produktsjef, Prosjektleder og Skadeoppgjørskonsulent. Med sin varierte og faglig tunge bakgrunn bruker Robert Ø all denne kunnskapen for å sikre at Aspida når sine ambisiøse mål som utfordrer i meglermarkedet.

+47 917 36 217
robert.oyri@aspidaforsikring.no

Lars Christian Ulstein

Senior Underwriter

Lars Christian har over 20 års erfaring innen forsikring og har siden 2019 jobbet hos oss i Aspida. Lars Christian kommer fra bedriftsavdelingen i Codan, der han jobbet som Underwriter og kundeansvarlig mot bedriftsmarkedet. Lars Christian bruker sin imøtekommende væremåte og faglig tyngde til å lose nye kunder trygt inn til oss.

+47 973 03 634
larschr.ulstein@aspidaforsikring.no

Robert Grimnes

Senior Underwriter

Robert G har mer enn 21 års erfaring innen forsikringsbransjen og er godt kjent innenfor det norske meglermarkedet. Robert G har hatt roller som Underwriter og Key Account Manager tidligere, og har et meget godt rykte innen Norsk Meglervirksomhet. Robert begynte hos oss i februar 2022.

+47 991 11 072
robert.grimnes@aspidaforsikring.no