Kontakt oss

Ta kontakt med oss. Benytt kontaktflatene under, eller kontakt en av våre dyktige ansatte. Vi ser frem til å høre fra deg!

Besøksadresse
Postadresse

Våre ansatte

Atle Holmtoft

CEO

Atle startet som daglig leder/CEO september 2018 og tok over virksomheten høsten 2021. Han har snart 30 års erfaring innen næringslivsforsikring og har jobbet med alt fra SMB-markedet til industri-segmentet. Han leder virksomheten ved å tilby moderne og innovative løsninger med en bærekraftig kostnadsramme som gir virksomheten et konkurransefortrinn.

+47 930 67 699
atle.holmtoft@aspidaforsikring.no

Robert Øyri

Salgs- og Markedssjef

Robert Ø har siden 2000 jobbet innen forsikring og IT. Siden starten har han hatt roller som Markedssjef, Underwriter, Produktsjef, Prosjektleder og Skadeoppgjørskonsulent. Med sin varierte og faglig tunge bakgrunn bruker Robert Ø all denne kunnskapen for å sikre at Aspida når sine ambisiøse mål som utfordrer i meglermarkedet.

+47 917 36 217
robert.oyri@aspidaforsikring.no

Lars Christian Ulstein

Senior Underwriter

Lars Christian har over 20 års erfaring innen forsikring og har siden 2019 jobbet hos oss i Aspida. Lars Christian kommer fra bedriftsavdelingen i Codan, der han jobbet som Underwriter og kundeansvarlig mot bedriftsmarkedet. Lars Christian bruker sin imøtekommende væremåte og faglig tyngde til å lose nye kunder trygt inn til oss.

+47 973 03 634
larschr.ulstein@aspidaforsikring.no

Andreas Strande

Senior Underwriter

Andreas har jobbet i forsikringsbransjen siden 2001 både på bedrift og privat. Med sin brede erfaring både fra flere norske forsikringsselskaper, og inngående kunnskap om forsikringsproduktene, underwriting og salg, er Andreas en nyttig sparringspartner for å løse problemer og bringe verdi til våre forretningspartnere.

+47 924 32 992
andreas.strande@aspidaforsikring.no

Robert Grimnes

Senior Underwriter

Robert G har mer enn 21 års erfaring innen forsikringsbransjen og er godt kjent innenfor det norske meglermarkedet. Robert G har hatt roller som Underwriter og Key Account Manager tidligere, og har et meget godt rykte innen Norsk Meglervirksomhet. Robert begynte hos oss i februar 2022.

+47 991 11 072
robert.grimnes@aspidaforsikring.no

Turid Minde Stålsett

Assistant Underwriter

Turid er kontorets humørspreder og har lang og solid erfaring innen forsikring, både på privat og næring.

+47 67 11 88 06
turid.minde.stalsett@aspidaforsikring.no