Forsikringsgivere

Lloyd's er verdens ledende forsikrings- og re-assurase markedsplass.

Lloyd's Insurance Company S.A. (Lloyds Europa) er Society of Lloyd's belgiske datterselskap og er autorisert til å tegne forsikring og re-assuranse i EØS. Lloyd's Insurance Company S.A. er autorisert og regulert av National Bank of Belgium.

Lloyd's markedet gir lederskap og innsikt til å forutse og forstå risiko, og kunnskapen til å utvikle relevante, nye og innovative forsikringsprodukter for kunder globalt.

Og det lover et pålitelig, varig partnerskap bygget på tilliten til at Lloyd's beskytter det som betyr mest: hjelpe mennesker, virksomheter og lokalsamfunn når skaden rammer.

Lloyd's begynte med noen få modige grundere i en kaffebar. Tre århundrer senere fortsetter Lloyd's-markedet sine stolte tradisjoner, dele risiko for å beskytte, bygge robusthet og inspirere til mot overalt.

“Through the collective intelligence and risk-sharing expertise of the market’s underwriters and brokers, Lloyd’s helps to create a braver world.”

Lloyd’s Insurance Company S.A. rating:
Standard & Poor´s(S&P): A+ (Strong)
A.M. Best: A (Excellent)

lloyds.com

Gjensidige Forsikring ASA er et norsk skadeforsikringsselskap som tilbyr forsikring til privatpersoner og næringslivet i Norge, Sverige, Danmark og de tre baltiske landene. Gjennom Gjensidige tilbyr vi skadeforsikring til det norske næringslivsmarkedet.

gjensidige.no